e Lustrum der NSAV 't Haasje

1979-2019

Programma

Lustrumlaunch (Haasjehap) — donderdag 13 juni

Tijdens de lustrumlaunch hebben we het lustrumprogramma en -thema bekendgemaakt aan de huidige Haasjes. De teaser kun je hier terugkijken.

Lustrumpicknick — woensdag 18 september

Om het lustrumseizoen nu echt af te trappen beginnen we met een picknick bij het Waalstrand. Het is belangrijk om te weten dat er een dresscode is, dus doe iets roods aan!. Voor €3 wordt eten verzorgd, dus je hoeft alleen zelf drinken mee te nemen. We verzamelen om 18:00 bij Doornroosje. Aanmelden kan tot en met 15 september 12:00.

Bierproeverij — vrijdag 25 oktober

Onder begeleiding van een echte gediplomeerd biersommelier zullen we in de kelder van de prachtige Stevenskerk het fijne te weten komen over allerlei bijzondere biertjes. Het begint om 20:00 uur en kost €15. Er is helaas maar beperkt plaats, dus wees er snel bij.

Karaoke-avond — woensdag 6 november

Zing jij ook wel eens onder de douche? Om alvast in de stemming te komen voor het lustrumfeest organiseren we een karaoke-avond bij Café van Deelen in de Bloemerstraat. Jullie zijn welkom vanaf 20:00 uur. Meld je wel even aan zodat we hen kunnen laten weten met hoeveel we zijn. Er is een app om liedjes aan te vragen (iOS, Android).

Lustrumclinic — dinsdag 19 november

Vanaf 19:00 wordt er in plaats van de training een clinic gegeven door twee Nederlandse topatleten. Een topatleet heeft zelfs een wereldrecord op zijn naam staan en de ander heeft al een Paralympische medaille. Beiden willen dolgraag schitteren tijdens de Paralympische Spelen in Tokyo. Aanmelden is gewenst.

Lustrumdag — zaterdag 23 november

12:30 – 13:30: Lunch

We beginnen met een lunch in de kantine van Nijmegen Atletiek. De kosten hiervoor zullen €3 bedragen.

13:30 – 17:30: Spel: Nijmegen and Beyond

Vind de kluis naar oneindige Haasje-roem. Als we genoeg energie opgeslagen hebben, zal een groot lustrumspel worden uitgelegd. In teams worden jullie uitgedaagd om te laten zien wie het snelst en het slimst is en wie het beste kan samenwerken. Een werkende fiets is erg handig, maar meedoen met de auto is eventueel ook mogelijk. Het begint op de atletiekbaan en voert jullie door heel Nijmegen.

18:00 – 21:00: Diner

Het diner vindt dit keer plaats bij STOOM aan de Waalbandijk 14D. Voor €22 kunnen we drie gangen aanbieden, exclusief drankjes.

21:00 – 01:30: Feest

We sluiten de dag af met een spetterend feest bij De 4 Heeren aan de Sint Annastraat 259. Tijdens het feest zal de Haasjeband optreden en zal het lustrumboek worden uitgedeeld. Om het feest te kunnen bekostigen vragen we een bijdrage van €5.